hledání, harmonie, zdraví, zkušenost, alternativní léčeni, celostní pohled, QE, Quantum Entrainment, psychosomatika, respektovat a být respektován, tai-chi, rodina, quantum entrainment, bachovy esence, homeopatie atd.
Zeleninové krekry / sušenky
Kategorie:
|
Vegetariáni, vegáni, vitariání, Raw
|
Zdroj inspirace
|
Hýžová (2011) Škola živé stravy: easy raw food - recepty sladké a pikantní
|
Složení:
|
|
- hrnek odšťavněné zeleniny (mrkev, celer nebo řepa)
- hrnek kešu
- česnek (2 až 3 stroužky)
- sůl (špetka)
- sojová omáčka
- olej (4-5 lžic)
- koření (dle chuti: kurkuma, kari červená paprika, maha koření)
|
Postup:
|
Kešu namočíme minimálně na hodinu do vody. Poté rozmixujeme spolu s olejem, solí a kořením.
Při mixování je potřeba přidávat vodu, aby se směs vymixovala do hladké kaše.
Poté smícháme s odšťavněnou nebo nastrouhanou zeleninou. Lžičkou na vysušovací pláty tvoříme placičky.
Sušíme až jsou placičky suché. Sušení trvá při užití zbytků po odšťavňování při 42°C asi 10 až 12 hodin. Po 5 hodinách můžeme otočit.
|
© 2014-2023 Koneční.cz